Онлайн реклама ЕООД

Онлайн Реклама ЕООД е основана в началото на 2009 година, но екипът ни има над 20 години опит в създаването, управлението и оптимизацията на Google Ads рекламни профили. logo-green

Дигитална агенция за реклама в Google ads

Онлайн Реклама ЕООД е основана в началото на 2009 година, но екипът ни има над 20 години опит в създаването, управлението и оптимизацията на Google Ads рекламни профили.

„Онлайн Реклама" е Premier Google Partner - специализирана фирма за реклама с Google Ads предоставяща услугите си на частни компании във Великобритания, Европейски Съюз, Австралия и САЩ -  имаме партньори, на които сме подизпълнители, и в четирите територии.

Насочили сме се основно в управлението на рекламни профили в Google Ads. Работим с клиенти от почти цял свят от 2004 година, а от 15 години сме и на българския пазар, за да предложим услугата реклама в Гугъл на високо професионално ниво и на българските компании.

През изминалите 15 години работа на българския пазар компанията ни порастна и успя да спечели доверието на клиенти като: Зоомагазин Д-р Стефанов – най-голямата верига зоомагазини; T Shirt 24 – онлайн магазин за тениски за двойки, блузи, суитчери и бебешки бодита; Прима Интелект – счетоводна къща; UltraFlex – проектиране и производство на индукционни генератори и продукти за силовата електроника; Син Кръст – денонощна ветеринарна клиника; Ашли – автосервиз; Airelec – лидер в производството на електрически отоплителни уреди; Адвокат Арнаудов - добър адвокат, винаги на ваша страна; Симан - международна търговия с химически продукти, торове и восъци; Бpaн Инceĸт - пpoфecиoнaлни peшeния зa бopбa и зaщитa oт вpeдитeли; както и много други.

15+

Години Опит

5000+ 

Кампании

Без неясни условия и неустойки

100%

Доволни Клиенти

Честност и Коректност

Достъпни Цени за Всеки Бизнес

Целите на Онлайн Реклама ЕООД

  • Да предостави професионална услуга отностно създаване и оптимизация на Google Ads рекламни профили
  • Да предостави Google Ads реклама на по-ниска цена отколкото, ако се прави от вътрешен за фирмата персонал
  • Да гарантира най-доброто качество на работа и обслужване, за да задържи клиента като такъв години наред

Ние сме Google Ads сертифициран партньор.

През годините сме управлявали и оптимизирали над 5000 Google Ads акаунта на над 15 езика. Успели сме да спестим на нашите клиенти много пари от рекламните им бюджети, които те директно са вложили обратно в развитието на бизнеса си. Ще направим всичко възможно да направим и за вас една успешна и печеливша за вашия бизнес Google Ads кампания.

Ние предоставяме Google Ads услуги от най-високо качество и на най-достъпните цени.

Разгледайте нашите Google Ads цени и промоционални пакети за платена реклама в Гугъл. Ако имате въпрос, свържете се с нас още сега на телефон 0884 133 159 (в работни дни от 9 до 19 часа) или ни изпратете имейл по всяко време на info@onlinereklamabg.com

Отговаряме на вашите запитвания и въпроси относно Google Ads реклама изпратени по имейл или чрез формите за контакт в рамките на същия ден, без почивен ден. Очакваме ви!