Платена Реклама в Гугъл

Платена Реклама в Гугъл

Интересувате се от платена реклама в Гугъл? Онлайн Реклама ЕООД ще ви помогне вашият сайт да се показва на страница 1 в Гугъл на възможно най-ниски цени.

 

Всеки път когато търсите нещо в Гугъл, виждате най-отгоре в резултатите от търсенето 4 рекламни карета, както и 3 рекламни карета в долната част на страницата с резултатите от търсенето. Всяко едно от тях е маркирано като „Реклама“ и реално е първото нещо, което потребителят вижда когато търси нещо в Гугъл. Всяко едно от тези рекламни карета всъщност е платена реклама в Гугъл.

 

Тези платени реклами имат множество предимства – те могат да покажат всички ваши актуални промоции, предимства и достойнства в сравнение с конкурентите ви, както и всичко което искате да представите като услуги и продукти отговарящи на съответното търсене на потребителя.

 

Ако искате вашият сайт до 2 работни дни да показва всичко това пред потенциална аудитория от над 3,5 милиона активни интернет потребители в България – платената реклама в Гугъл е препоръчително да стане част от вашите усилия за популяризиране на дейността ви.

 

Разликата между платена реклама в Гугъл и всяка друга добре позната реклама (по телевизия, по радио, с рекламни брошури, на билборд, в метрото) е, че рекламите в Гугъл се показват точно когато потребителите търсят точно този продукт или услуга.

 

Колко струва платена рекламата в Гугъл? Това е въпросът, който си задават много собственици на сайтове и бизнеси в България. Тук идва нашата роля – „Онлайн Реклама“ ЕООД е сертифициран партньор на Гугъл и съответно има възможността да ви предостави ясни и честни цени за платена реклама, което ви позволява да планирате вашият месечен рекламен бюджет без неясни условия и неприятни изненади.

 

Разгледайте нашите Цени за Платена Реклама в Гугъл и не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0884 133 159. Отговаряме на вашите запитвания и въпроси относно платена реклама в Гугъл изпратени по имейл или чрез формата за контакт в рамките на същия ден, без почивен ден. Очакваме ви!

Още от блога

Виж всички