Ползите от Google Ads

Какви са Ползите от Google Ads? Защо да Работите с Онлайн Реклама ЕООД? Рекламите ви се Показват на Първа Страница в Google

Защо Google Ads реклама е един от най-ефективните начини да представите бизнеса си в интернет пространството, а същевременно е и един от най-достъпните? Какви са ползите от този вид онлайн реклама?

Рекламите ви се показват на първа страница в Google

Когато някои напише ключова думи предварително избрани от нас и вас. Няма ограничение в броя на ключовите думи, които можем да използваме, стига те да се пряко свързани с бизнеса ви. След 2 дни може да сте на първа страница в Google - това е периода, който ни е нужен, за да структурираме професионално вашият рекламен Google Ads профил.

Плащате само за клик

Не плащате за нови реклами или за показване на рекламите. Плащате само, ако някои кликне на рекламата и бъде заведен на сайта ви, т.е. плащате само за кликове от хора, които е най-вероятно да потребят услугите ви.

Имате пълен контрол върху бюджета

Задаваме месечен бюджет за кликове, който Google не надхвърля. Ако бюджета ви е недостатъчен, за да се показват рекламите ви на всяко търсене през деня, то Google ще показва рекламите ви през 1, 2, 5 и т.н. търсения, така, че рекламите ви да се показват по-равномерно през целия ден. Вие сами избирате колко да харчите за кликове и ние винаги можем да променим бюджета според вашите нужди.

Постоянна статистика

Вие ще може да виждате какво реално се случва с рекламните ви кампании. Колко хора са кликнали на рекламата, колко от тях са направили поръчка/изпратили запитване през сайта ви. Колко реално плащате за всеки клик, колко ви струва всеки клиент дошъл от Google Ads реклама и изпратил запитване през сайта ви, каква е честотата на кликване (на 100 показвания на рекламата колко клика получавате) и т.н.

Насочваме рекламите да се показват там, където са клиентите ви

Можем да ограничим местата, от които се виждат рекламите ви. Например само в София, или само в някой друг град, или в цяла България. Можем също да ограничим рекламата да се показва само в работно време, само в делнични дни и т.н.

Проследяваме ефективността на рекламната ви кампания

Има възможност да се проследява колко хора дошли от рекламата в Google ви изпращат запитване от сайта ви.

Ползите от работата с Онлайн Реклама ЕООД:

Личен акаунт мениджър

Имате на разположение личен акаунт мениджър, който ще се грижи за управлението на вашата Google Ads рекламна кампания. Ще може да се свързвате с него/нея по всяко време, винаги когато имате въпроси, когато искате да се промени нещо или когато имате например промоция, която искате да се рекламира и т.н.

Пълна прозрачност

Пълна прозрачност на работата ни. Вие също ще имате достъп до профила ви в Google Ads, който ще управляваме за вас. Държим клиентите ни да са запознати каква работа вършим за тях така, че те да плащат възможно най-малко на клик и да получат качествен трафик към сайта си, т.е. кликове от потребители, които е най-вероятно да се превърнат в техни ценни клиенти.

Редовни отчети

Редовни отчети - ще получавате от нас редовно отчети за това какво сме направили, за да намалим цената ви на клик, за да увеличим честотата ви на кликване и поръчките от сайта ви и да намалим цената на един доведен клиент през Google Ads, какво ще направим в следващия период, за да подобрим още повече представянето на Google Ads рекламите ви. Оптимизацията на рекламния профил е постоянна и изисква задълбочени знания и непрекъсната практика.

Ненадминат опит

Ненадминат опит - с нас вие получавате Google Ads услуга от доказали се специалисти, сертифицирани партньори на Google. Те са на ваше разположение!

Нашата работа е да поддържаме Google Ads рекламите ви на подходяща позиция на първа страница в Google с възможно най-ниска цена на реализация/клиент/продажба – това довежда голям брой нови клиенти и осигурява на бизнеса ви поле за растеж. 

Друго много важно, което правим е да насочим вашите Google Ads реклами пред тази аудитория, която е най-вероятно да се превърне във ваши клиенти, т.е. да не изразходвате бюджета си за кликове от хора, които е малко вероятно да станат ваши клиенти.

Оптимизацията на рекламния профил е постоянен процес и върви с времето - с увеличаване на периода от време, в който рекламирате с Google Ads, акаунтът ви набира скорост и представя все по-добри резултати.

Обичаме математиката, проследяваме и анализираме трафика, който докарваме на сайта ви и чрез Google Analytics – това ни помага да разберем по-добре демографията и поведението на посетителите, какво правят, колко се задържат на сайта ви, кои страници харесват повече и много други данни. Всичко това ни помага да ви даваме и съответните съвети за развитие на уеб сайта, с цел потребителите да имат максимално повече време прекарано по страниците и да достигат до крайната и стойностна цел на сайта (покупка, заявка за услуга или друго) бързо и лесно.

Ако имате въпрос, свържете се с нас още сега на телефон 0884 133 159 (в работни дни от 9 до 19 часа) или ни изпратете имейл по всяко време на info@onlinereklamabg.com

Отговаряме на вашите запитвания и въпроси относно Google Ads реклама изпратени по имейл или чрез формите за контакт в рамките на същия ден, без почивен ден. Очакваме ви!

ОНЛАЙН РЕКЛАМА ЕООД

Разкажете ни за вашия бизнес

Свържете се с нас и нека заедно създадем вашата реклама в Google Ads

Form not found: ID=2 | Name=