Процесът на работа при създаване на Google Ads кампания

Решили сте да ни се Доверите за Управление и Оптимизация на Вашата Google Ads Кампания? Добре, да започваме работа :)

Какъв е процесът – Стъпка по стъпка

1. Консултация

Започваме с консултация, която може да бъде проведена по телефон, Скайп или на кратка среща. Ще ви зададем въпроси като „Кой е идеалният клиент за вас?” или „Кои са вашите предимства спрямо конкурентите ви?“ или „Кои гео райони може да обслужва бизнесът ви?“ Целта е да настроим вашата Google Ads реклама по възможно най-добрият начин.

2. Избор на ключови думи

Вие сте човекът, който най-добре разбира своят бизнес, затова ще обсъдим заедно кои са фразите според вас, с които клиентите ви търсят вашите продукти или услуги. Ако не сте наясно с терминологията, ние ще се погрижим. Използваме най-модерните софтуери за анализ и характеристика на фразите за търене в Google, така че работата ще бъде свършена професионално.

3. Създаване на вашият Google Ads акаунт

Създаването и организирането на вашия Google Ads акаунт ще ни отнеме не повече от 24 часа, освен ако обемът на кампаниите не е много голям, те са на няколко езика, или ако трябва да се свържем с вас за допълнителна информация.

4. Плащане

Плащанията за реклама в Google Ads са 2 вида:

  • Кликовете се заплащат към Google с ваша дебитна или кредитна карта (Visa или MasterCard)
  • Нашата месечна такса се заплаща по банков път (като съответно издаваме фактура) преди активирането на вашите Google Ads реклами за първият месец и в началото на всеки следващ месец.

5. Оптимизация

След активирането на вашия Google Ads акаунт ще се грижим вашите реклами в Гугъл да се показват на точните търсения и най-важното – да реализираме възможно най-много желани и ценни за бизнеса ви действия (продажби, обаждания, запитвания, нови клиенти), а цената за тези действия да е възможно най-ниска.

Освен управление и оптимизация на вашата Google Ads кампания, които се правят ежедневно, ще ви изготвяме и 3 седмични статистики за представянето на акаунта. Ще ви ги изпращаме по имейл след приключването на всяка седмица активност на акаунта и ще включват:

  • Статистика (отчет) за заявките за търсене, с които потребителите са търсили в Google – брой на показванията и кликовете за всяка една дума, честота на кликване, средна цена на клик за всяка фраза, средна позиция за всяка фраза, седмични разходи
  • Статистика (отчет) за генерираните кликове, импресии и други технически показатели по дни (за всеки ден от изминалата седмица)
  • Статистика (отчет) за генерираните кликове, импресии и други технически показатели по часове от дните през изминалата седмица

За 100%-ва прозрачност и коректност ще имате постоянен администраторски достъп до вашият Google Ads акаунт, за да можете по всяко време да проследявате статистиката, историята на плащане, разходи и всичко което ви интересува.

Ако имате въпрос, свържете се с нас още сега на телефон 0884 133 159 (в работни дни от 9 до 19 часа) или ни изпратете имейл по всяко време на info@onlinereklamabg.com

Отговаряме на вашите запитвания и въпроси относно Google Ads реклама изпратени по имейл или чрез формите за контакт в рамките на същия ден, без почивен ден. Очакваме ви!

ОНЛАЙН РЕКЛАМА ЕООД

Разкажете ни за вашия бизнес

Свържете се с нас и нека заедно създадем вашата реклама в Google Ads

Contact Us