Google Ads Реклама

Google Ads реклама
Как и моят бизнес сайт може да се показва в Google? Колко струва Google Ads рекламата? Разполагам с ограничен рекламен бюджет, мога ли да постигна добри резултати? Предполагаме много от вас си задават тези въпроси. Онлайн Реклама ЕООД е сертифициран Google Partner и може да ви помогне вашият сайт да се показва на страница 1 в Google на възможно най-ниски цени.

Развийте бизнеса си с Google Ads реклама

Независимо дали сте собственик на малък или среден бизнес, Google Ads рекламата ви позволява лесно да се свържете с хиляди ваши потенциални клиенти, в момента в който те търсят какво да направят, къде да отидат и какво да купят. Google Ads може да ви помогне да ги превърнете в клиенти и да постигнете бизнес целите си.

3-те основни принципа на рекламата с Google Ads са релевантност, контрол и резултати. Една добре създадена, настроена и постоянно оптимизирана рекламна кампания винаги ще показва релевантни реклами на подходящите фрази за търсене и ще води потребителите на най-подходящите страници от сайта ви.

Като пример за релевантност – ако сайтът ви предлага ключарски услуги във Варна, при Google търсене на „ключарски услуги в София“, трябва да сте сигурни, че рекламата ви не се показва, защото вие не обслужвате този географски район и ако рекламата ви се покаже и потребител кликне на нея – това ще бъдат зле изразходени средства за Google Ads реклама. Същевременно ако друг потребител направи търсене в Google търсачката с „ключарски услуги Варна“ – тогава вашата Google Ads реклама трябва да се покаже и да покани този потребител на вашия сайт.

Като пример за контрол – ако сте собственик на малък бизнес и разполагате с не повече от 300 – 500 лв на месец за Google Ads реклама, вие можете перфектно да контролирате точните средства, които да изразхождате на месечна база. Ако бизнесът ви е сезонен или с ясно изразени месечни пикове през годината – Google Ads ви дава пълен и постоянен контрол върху вашият бюджет за реклама.

Като пример за резултати – Google Ads рекламата позволява проследяване на поведението на всеки потребител посетил сайтът ви. За разлика от рекламите по телевизията, по радиото, по билбордове или с листовки, където резултатите са много трудно измерими и почти невъзможни за анализ и интерпретация, Google Ads разполага с много на брой инструменти за анализ, управление и оптимизация на всички компоненти на вашата рекламна кампания. Ако всички тези инструменти се използват професионално, това неминуемо ще доведе до желаният ефект.

Ако искате вашият сайт до 2 работни дни да се показва пред таргетирана аудитория от хиляди потребители, които са на точното място, които се интересуват точно сега от вашите продукти или услуги – Google Ads рекламата е препоръчително да стане част от вашите усилия за популяризиране и развитие на бизнеса ви.

Разгледайте нашите Цени за Платена Реклама в Гугъл и не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0884 133 159. Отговаряме на вашите запитвания и въпроси относно Google Ads реклама изпратени по имейл или чрез формата за контакт в рамките на същия ден, без почивен ден. Очакваме ви!

Още от блога

Виж всички