Цени за реклама в Google Ads

Колко Струва Рекламата в Гугъл?
Колко Струва Цената на Клик в Google Ads?

-НачаленМалък БизнесРастящ БизнесРазвит БизнесИндивидуален
ключови думинеограниченонеограниченонеограниченонеограниченонеограничено
месечен бюджет кликове до 200лв200-500лв500-1000лв1000-2000лвнад 2000лв
оптимизацияседмичноседмичноседмичноседмичноседмично
докладиседмичноседмичноседмичноседмичноседмично
месечна такса *96лв144лв180лв 240лв300лв + 10%
* Цените на нашата такса са с ДДС

Онлайн Реклама ЕООД ви предлага максимално достъпни Google Ads рекламни пакети според вашата индивидуална или бизнес насоченост и опит.

Ако сте нови в Google Ads рекламата и искате да видите колко добре тя ще се отрази на вашия бизнес, изберете пакетите „Начален” или „Малък Бизнес”.

Пакетите „Растящ Бизнес” и „Развит Бизнес” са предвидени за бизнеси, които са се убедили в ползите на рекламата в Google Ads и искат да са сигурни, че ще постигнат отлични резултати за кратко време.

Искате да доминирате на пазара и над конкуренцията си, като сте на челно място при всяко търсене? Пакетът „Индивидуален” е за вас.

Пример за изчисление на вашия месечен бюджет за реклама: ако изберете нашият „Малък бизнес” пакет (30 дни *15 лв за кликове към Google = 450 лв месечно) + нашата месечна такса от 144 лв, означава че вашият общ месечен бюджет за реклама в Google ще бъде общо 594 лв с ДДС.

 

 

Колко струва платената реклама в Google? Какъв бюджет за Google Ads е подходящ за моят бизнес? Нашите промоционални цени и пакети за реклама в Гугъл са съобразени и подходящи за всяка фирма в България.

„Колко струва реклама в Гугъл“ е много често срещан въпрос в нашата практика. Част от клиентите ни стартират с по-малък пакет и съответно бюджет за реклама в Google Ads, особено тези, които досега не са рекламирали онлайн. Такава е и нашата препоръка към тях – в първите няколко месеца да се убедят, че платената реклама в Гугъл работи добре и след това да инвестират повече средства, преминавайки към по-висок рекламен пакет.

„Колко струва цената на клик?“ – това е другият често задаван въпрос от клиентите ни. В нашият блог ще откриете интересни и изчерпателни отговори и съвети по този въпрос. Тук ще маркираме само най-важните фактори, от които зависи цената на клик:

  • Колко са склонни да платят вашите конкуренти за ключовата дума
  • Колко добре е създаден, управляван и оптимизиран вашият Google Ads акаунт
  • Колко добри/съотносителни са уеб страниците, към които насочвате Google Ads реклами
  • Какъв е качественият рейтинг на вашите ключови думи
  • Каква е честотата на кликване на ключовите ви думи
  • Какви са рекламният ранг и рекламните позиции на вашите реклами
  • В коя рекламна мрежа се излъчват рекламите ви
  • Други фактори – сезонност, избори, Черен Петък, Коледа, Великден, Национални празници и всички други събития предизвикващи свръх/ограничено използване на интернет

Винаги съветваме нашите клиенти да не разглеждат цената на клик като единствен и самостоятелен фактор за успех на тяхната Google Ads реклама. Понякога високата цена на клик си заслужава – довежда качествени потребители на сайта, които се превръщат бързо в ценни клиенти.

Ниската цена на клик понякога се дължи на ниски позиции, много широко таргетиране на ключови думи, неправилно гео таргетиране или излъчване в голяма по обхвата си рекламна мрежа, която доставя некачествен трафик към сайта ви – съответно въпреки многото посетители на сайта ви, ефективността е нулева или пренебрежително малка.

Истината е, че цената на клик при отлично създадена и непрекъснато професионално управлявана Google Ads реклама ще струва толкова, колкото е необходимо за да може рекламодателят да има висока възвращаемост на инвестицията и нарастващ брой продажби и клиенти.

Разгледайте нашите Google Ads цени и промоционални пакети за платена реклама в Гугъл. Ако имате въпрос, свържете се с нас още сега на телефон 0884 133 159 (в работни дни от 9 до 19 часа) или ни изпратете имейл по всяко време на info@onlinereklamabg.com

Отговаряме на вашите запитвания и въпроси относно Google Ads реклама изпратени по имейл или чрез формите за контакт в рамките на същия ден, без почивен ден. Очакваме ви!

ОНЛАЙН РЕКЛАМА ЕООД

Разкажете ни за вашия бизнес

Свържете се с нас и нека заедно създадем вашата реклама в Google Ads

Contact Us